Inkopen

Hoek Groothandel is een dynamisch groothandelsbedrijf, met een gerenommeerde reputatie in snijbloemen en bladgroen, met een verkoopvestiging binnen Bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg. Bij Hoek Groothandel vindt u een totaalpakket van (snij)bloemen, planten en bladgroen. Ons bedrijf bevindt zich in het nieuwe pand van Hoek Group B.V. te Rijnsburg op het terrein van de bloemenveiling FloraHolland te Rijnsburg.

Webshop

24 uur per dag en 7 dagen per week heeft u toegang tot een veelzijdig assortiment, voorzien van live productfoto's dien in onze FloriShoot studio worden gemaakt. Hoek Groothandel werkt daarnaast met real-time voorraden, zodat het product dat u bestelt ook daadwerkelijk aanwezig is.

App

Ook onderweg kunt u het actuele aanbod bekijken en direct online bestellen via de Hoek Groothandel App op uw smartphone of tablet. Op deze manier kunt u met een klik op de knop overal en altijd bestellen. De app is, net als onze systemen en webshop, ontwikkeld door Florisoft. Om in te loggen op de applicatie kunt u simpelweg de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw webshop-account gebruiken.

VMP-Koppeling

Het uitgebreide assortiment van Dingeman Hoek integreren in uw eigen webshop zonder voorraadrisico? Geen probleem! Onze voorraad (snij)bloemen, planten en accessoires is te koppelen met de meeste webshops. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Shop-in-Shop

Een gepersonaliseerde webshop met een uitgebreid assortiment waar uw klanten kunnen bestellen zonder dat u het voorraadrisico heeft? Kies dan voor de shop-in-shop van Dingeman Hoek. Een eigen webshop, uw eigen assortiment, maar zonder de kosten van een eigen website.

Openingstijden

  • Maandag: 01:00 t/m 15:00
  • Dinsdag: 01:00 t/m 15:00
  • Woensdag: 01:00 t/m 15:00
  • Donderdag: 01:00 t/m 15:00
  • Vrijdag: 01:00 t/m 15:00
  • Zaterdag: 01:00 t/m 15:00
  • Zondag: 01:00 t/m 15:00